Huidige expositie

BAALBERGEN PAKT UIT MET PAKJE KUNST

 

De expositie bestaat uit werken van maar liefst 26 kunstenaars uit de Duin- en Bollenstreek en Leiden. Zij maken onder meer beeldhouwwerk, foto’s, schilderijen, quilts en sieraden. De tentoonstelling geeft daarmee een breed beeld van het kunstaanbod in deze regio. 

 Het hoogtepunt van de expositie  is een oude, mechanische sigarettenautomaat die als cultureel erfgoed hergebruikt wordt en nu dienst doet als kunstautomaat. De automaat is gevuld met miniatuur kunstwerken die gemaakt zijn door de exposanten. Voor maar € 4,- trekt u uit de automaat dus een klein kunstwerk van een kunstenaar uit de regio Leiden en Duin- & Bollenstreek. U trekt een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als cadeau of als verzamelobject. Pakje Kunst is toegankelijk, betaalbaar en een originele verrassing tijdens de feestdagen.

 De expositie loopt van 24 november tot en met 31 januari en kan dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur bezichtigd worden. De kunstautomaat is toegankelijk tijdens openingstijden.

 

Foto: onthulling van de Pakje Kunst automaat

 

 

 

 

Actie!

Showroomuitverkoopjan201920

 

 

Exposities

 
 
Baalbergen Katwijk
Ambachtsweg 13
2222 AH  Katwijk
Telnr. 071-4033179
Kvknr.: 59799048


Openingstijden


Maandag gesloten

Dinsdag t/m Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur